Vi er et MECA-sertifisert elbil og hybrid verksted.

En El-bil trenger ikke den samme motorservicen som motorer med fossilt brennstoff, men det finnes fortsatt kjøleanlegg, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og en rekke andre deler der det kan oppstå slitasje og rust. Dette trengs også å sjekkes jevnlig. El-biler må i tillegg ha ettersyn av elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger.
Fordelen med service på El-biler er at det går ofte raskere og er rimeligere. Som bileier er det lurt å være påpasselig med å gjennomføre service i henhold til serviceheftet – slik opprettholder du bilens garantier.
Du er velkommen til oss med din El-bil!

Ett års MECA Veihjelp inkludert i servicen

Når du gjennomfører service på bilen hos oss er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp, så kommer vi og hjelper deg. Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted – uten kostnad! Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet – alle dager. Har du MECA Veihjelp, og trenger umiddelbar veihjelp-assistanse, ring MECA Veihjelp på telefon 03 113.

FRITT VERKSTEDVALG = BILENS GARANTIER GJELDER!

Visste du at fritt verkstedvalg er en rettighet alle bileiere har? Det betyr at bilens nybilgaranti fremdeles gjelder som før om du velger et annet verksted enn der du kjøpte bilen. Når du velger oss kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til bilens krav – og med nybilgarantien i behold.