Bilverksted

INTERVALL SERVICE/HOVEDSERVICE

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Bruker du oss kan du føle deg trygg, også hvis det er større feil/mangler som må utbedres. Hos oss står det spesialutdannede mekanikere klare til å ta i mot akkurat din bil. Vi garanterer både for arbeid og priser.

Km-service bør gjøres minst etter produsentens oppsatte intervall, spesielt er serviceintervallene av betydning for deg som kjører langt. Det er viktig å sjekke bilen regelmessig for å opprettholde sikkerheten, Olje, motor og bremsesystemer lar seg påvirke av tidens tann.

Ett års MECA Veihjelp inkludert i servicen

Når du gjennomfører service på bilen hos oss er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp, så kommer vi og hjelper deg. Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted – uten kostnad! Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet – alle dager. Har du MECA Veihjelp, og trenger umiddelbar veihjelp-assistanse, ring MECA Veihjelp på telefon 03 113.

FRITT VERKSTEDVALG = BILENS GARANTIER GJELDER!

Visste du at fritt verkstedvalg er en rettighet alle bileiere har? Det betyr at bilens nybilgaranti fremdeles gjelder som før om du velger et annet verksted enn der du kjøpte bilen. Når du velger oss kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til bilens krav – og med nybilgarantien i behold.